پیش فروش دو محصول سایپا ویژه دی ماه ۱۴۰۳ اعلام شد + شرایط و قیمت وزیر نیرو خبر داد: کسری گاز در مناطق سردسیر ایران چه تعداد واحد نیروگاهی از مدار خارج شده است؟ تأمین ارز واردات کالا‌های اساسی و دارو از مرز ۱۱ میلیارد دلار گذشت نیروگاه برق ری از مدار تولید خارج شد | اتمام ذخیره گازوئیل قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۶ دی ۱۴۰۳) | رشد ۷۵ میلیونی چانگان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۶ دی ۱۴۰۳) | قیمت کراس اوور ایران خودرو مشخص شد رشد بیش از یک‌ میلیون تومانی قیمت سکه و ۱۱۴ هزار تومانی قیمت طلا طی یک روز در مشهد (۶ دی ۱۴۰۳) ارزان‌ترین موبایل‌های آیفون چند؟ (۶ دی ۱۴۰۳) نرخ امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۶ دی ۱۴۰۳) | طلا به گرمی ۵ میلیون و ۸۰ هزار تومان رسید توزیع گوشت قرمز رایگان برای خانواده‌های کم برخوردار + جزئیات گزارش ۴ ماهه نهضت ملی مسکن منتشر شد خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان ملک در این منطقه گران خواهد شد کارخانه تولید کاغذ سنگی در فاروج خراسان‌شمالی با حضور وزیر نیرو افتتاح شد (۶ دی ۱۴۰۳) سوختگیری بنزین با کارت بانکی از سال ۱۴۰۴ بررسی وضعیت احداث پروژه آزادراه حرم تا حرم در دستورکار شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی جدول قیمت سکه‌های پارسیان (۶ دی ۱۴۰۳) | سکه پارسیان در آستانه ۸ میلیونی شدن! اعترافات قاتل در بازسازی صحنه جرم: مقتول سال‌ها بازی‌ام داده بود سود مرحله جدید سهام عدالت چقدر است و چه زمانی واریز می‌شود؟ قیمت سکه‌های ضرب ۸۶ حراج مرکز مبادله چقدر است؟ آیا ثبات به بازار ارز برمی‌گردد؟ (۶ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد اعلام شد (۶ دی ۱۴۰۳) | بادمجان ۱۵ تا ۲۵ هزار تومان کارگران چطور مالیات‌های مازاد بر حقوق را پس‌ بگیرند؟ سازندگان توان فروش و ساخت مسکن را ندارند سرپرست مدیریت روابط عمومی و امور بین‌الملل سازمان منطقه آزاد کیش منصوب شد وزیر نیرو: هزینه تولید هر کیلووات ساعت برق ۸ هزار تومان است پیش بینی قیمت سکه و طلا (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان

  • کد خبر: ۳۰۷۳۴۶
  • ۰۶ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۸
خسارت قطعی چندساعته برق به ۲۲ کارخانه سیمانی کشور | توقف تولید سیمان در تهران و خراسان
دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان گفت: کوره‌ها در ۲۲ کارخانه سیمانی کشور خاموش هستند در حالی که کوره‌های کارخانه‌های سیمان باید در ۲۴ ساعت شبانه‌روز روشن بمانند و قطعی مکرر چندساعته به‌معنای توقف کار کوره‌هاست و امکان تولید کلینکر را به کل از بین می‌برد؛ بنابراین اکنون کارخانجاتی که تولید آن‌ها به‌کل متوقف نشده تنها می‌توانند در ساعاتی که برق وصل است، سیمان تولید کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، علی‌اکبر الوندیان، از اختلال در عملکرد کارخانه‌های سیمان کشور در پی قطعی برق و گاز این واحد‌های صنعتی خبر داد و گفت: عرضه گاز به کارخانه‌های سیمانی از ۱۵ مهر ماه محدود شده و این محدودیت از آن تاریخ تاکنون به تدریج شدت یافته است، اکنون گاز بسیاری از کارخانه‌های سیمانی قطع است و کارخانه‌هایی مانند سیمان تهران به دلیل همجواری با مناطق شهری اجازه استفاده از مازوت را هم ندارند در نتیجه تولید در تمام خطوط آن متوقف است، نه تنها در سیمان تهران در کارخانه‌های سیمان شمال، سیمان فیروزکوه و سیمان آبیک هم کوره‌ها خاموش هستند، در سیمان آبیک هر دو کوره این کارخانه خاموش است در حالی که سیمان آبیک از تولیدکنندگان بزرگ سیمان کشور به شمار می‌آید. 

وی افزود: علاوه بر استان تهران در خراسان‌های شمالی، رضوی و جنوبی نیز با توقف به کار کارخانه‌ها به دلیل قطعی برق مواجه هستیم. 

الوندیان خاطرنشان کرد: کوره‌ها در ۲۲ کارخانه سیمانی کشور خاموش هستند در حالی که کوره‌های کارخانه‌های سیمان باید در ۲۴ ساعت شبانه‌روز روشن بماند و قطعی مکرر چند ساعته به معنای توقف به کار کوره‌هاست و امکان تولید کلینکر را به کل از بین می‌برد بنابراین اکنون کارخانجاتی که تولید آنها به کل متوقف نشده تنها می‌توانند در ساعاتی که برق وصل است سیمان تولید کنند. 

دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان تصریح کرد: کارخانجات با وجود تعطیلی تولید مجبور هستند حقوق و دستمزد کارکنان را پرداخت و نیروی انسانی خود را حفظ کنند، چون این نیرو‌ها آموزش‌دیده و متخصص هستند و پس از پایان محدودیت‌ها باید فعالیت خود را از سر بگیرند با این حال نگران وجود دارد که طولانی شدن توقف تولید کارفرمایان را پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان با مشکل مواجه کند. 

وی ادامه داد: از آنجا که سیمان صنعتی مادر است کاهش تولید در این صنعت به تضعیف عملکرد صنایع دیگر در بالادست و پایین‌دست آن می‌انجامد، صنایعی مانند ساخت و ساز و حمل و نقل از جمله این صنایع هستند. 

الوندیان گفت: در هفته گذشته شرکت‌های سیمانی نتوانستند کف عرضه را در بورس کالا رعایت کنند. 

وی یادآور شد: در زمستان سال گذشته هم صنعت با بحران انرژی روبه‌رو بود، اما امسال هم شدت بحران بیشتر شده و هم زودتر آغاز شده است، در سال گذشته گاز صنعت سیمان از ۱۵ آبان محدود شد، اما این تاریخ امسال به ۱۵ مهر تغییر کرد و بدیهی است خسارت بیشتری به صنعت تحمیل می‌کند و در این شرایط کارخانه‌هایی که برای جبران محدودیت برق به استفاده از ژنراتور‌های گازی و دیزلی روی آورده‌اند با مشکل تامین نشدن گاز و گازوئیل برای روشن نگه داشتن ژنراتور روبه‌رو هستند.

منبع: ایلنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->